Cautare Header

Anti doping

De ce este importantă testarea nutriției sportive

Vorbind în termeni globali, putem spune că 1 din 10 suplimente poate conține substanțe interzise.

Imaginați-vă: ați testat brusc pozitiv pentru o substanță interzisă. Fără să știi, alimentația ta sportivă conținea o cantitate mică de substanță neautorizată. Un coșmar pentru orice sportiv. Considerăm că acest tip de posibilă contaminare a nutriției sportive nu ar trebui să constituie o preocupare suplimentară pentru sportivi, astfel încât acesta să se poată concentra pe deplin pe ceea ce este cu adevărat important: sportul.

De aceea, la Etixx, fiecare lot produs este testat de un laborator independent. Prin urmare, fiecare lot de suplimente sportive este testat pentru substanțe interzise înainte ca acestea să fie introduse pe piață. Astfel, tu, ca utilizator Etixx, poți fi sigur că fiecare produs pe care îl folosești este testat cu substanțe interzise.

Noi, cei de la Etixx, considerăm acest aspect de siguranță ca fiind foarte important și acest lucru se reflectă în misiunea și viziunea noastră cu privire la dezvoltarea nutriției sportive. Luăm dezvoltarea produselor noastre la fel de în serios ca și performanța dumneavoastră sportivă


Logo-ul Informed Sports

Informed Sport este un program global de testare și certificare pentru sport și suplimente nutritive. Laboratorul anti-doping de clasă mondială LGC testează suplimentele pentru contaminarea cu o gamă largă de substanțe interzise în sport, folosind metode acreditate ISO 17025. Chiar și după aprobare, procesul este continuat prin testarea oarbă a probelor care au fost deja certificate. Acest proces a fost dezvoltat pe parcursul a 55 de ani de expertiză anti-doping și continuă să se îmbunătățească zi de zi.

LGC este o companie de top la nivel mondial de instrumente pentru știința vieții, care furnizează componente și soluții esențiale pentru domeniile de aplicare și segmentele de piață aplicate în domeniul sănătății umane cu o creștere mare.

Garantăm calitatea și puritatea produselor noastre prin stabilirea celor mai înalte cerințe de calitate din sector.

  1. Toate produsele noastre respectă reglementările ISO 17025 și toată legislația națională antidoping
  2. Etixx Sports nutrition funcționează numai cu instalații de producție și materiale care sunt testate cu substanțe interzise
  3. Fiecare lot pe care îl producem și care părăsește fabrica noastră este eliberat numai după ce a fost testat și a primit un certificat de conformitate a analizei (CAC).
  4. Etixx Sports păstrează toate testele de referință pentru fiecare lot de producție, până la doi ani de la data expirării acestora.
  5. Până la 3 ani de la producție, produsele de pe piață sunt testate aleatoriu pentru substanțe interzise de către un laborator extern
Have no product in the cart!
0